Familjen

Den tvåbenta delen av flocken består av mig (mamma i 30-års åldern), min sambo och tillika pappan (född på 70-talet) till våra två barn, födda 2011 och 2014. Djurintresset genomlyser hela familjen på olika sätt, men det är jag, mamman, som har det som hobby på en djupare nivå. Jag tränar och tävlar agility, men har även i perioder pysslat med tävlingslydnad, spår, barmarksdrag och gått kurs i lika många hundsporter, allt beroende på vad det finns för typ av hund hemma.

Vi har tidigare ägt whippet, mellanpudel och bordercollie. Dessa hundar har tränats och tävlats i bla lydnad, agility, utställning och barmarksdrag. Sedan vinter 2014/15 består flocken av två hundar, en Bostonterrierhane född 2004 och en franskbulldogghane född 2013, samt två perserkatter, en exotichona född 2010 och en perserhane född 2014.

Då vi har två småbarn och ett hus att pyssla med har jag valt att lägga tävlingsambitionerna på hyllan en stund och har därför valt att inte ha någon brukshund hemma just nu. Förhoppningen är att när yngsta dottern är äldre orka ha en ”Räser” igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s