Kolla, jag har ju en blogg!

Det duggar inte tätt med blogginlägg direkt, men så är det i perioder. Just nu håller vi på med monsterprojektet att gräva upp ett tiotalet meter berberisbuskar a’ 2-3 meter höga. Dom har stått sedan tidigt 80-tal. Vi har inte kunnat klippa ner dom pga alla vassa taggar som fastnar i små barnfötter och hundtassar:

   
    
 
Samtidigt fixar vi inne, främst förvaring och roliga klätterlösningar till katterna. Förra sommaren fick katterna springa fritt ute på tomten, vilket alla kattdamer klarat galant utan att rymma, men så kom perserodågan och efter att ha fått leta rätt på honom i en närliggande skog, får han bara gå ute med sele och långlina. Så nu har vi katter med sprudlande vårkänslor som vill springa runt högt och lågt och då har vi utökat klättermöjligheterna inne. Livet ska inte vara tråkigt bara för att man är innekatt! 

   
 
Hundarna mår bra! Vi är inne på vecka 2 med vattkoppor, just nu storasyster, så lunchpromenaderna har uteblivit och får vänta till hussen kommer hem. Men å andra sidan har dom hela tomten till förfogande och frysen full med goda älgben att knapra på. Frallan dras med våteksem, Bostonfarbrorn dras med hög ålder och Bostonkillen är bara glad i livet ❤️ 

Annonser
Det här inlägget postades i Barnen, Bostonkillen, Frallan, Herr Boston, Huset, Katten, Katterna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s