Måndagsträning på en torsdag

Eftersom pappan var ledig idag, så lämnade jag och Storasyster hemmet utan lillasyster och åkte till min vän och tränade hund idag också 😀.

Storasyster verkade uppskatta en mor- och dotterutflykt, vi har haft helmysigt hela dagen ❤️ Hos kompisen fikade vi semla och drack te och när hundarna hade lekt en bra stund på baksidan och var alldeles svettiga, tog vi in dom och tränade på passivitet/självkontroll som sist. Vi turades om att träna och storasyster fick köra med Bostonfarbrorn och det fungerade så himla bra 😍 

Lilleman-Limpan då? Fortfarande lite myror i brallan av sitt hudproblem. Vi höll det enkelt, men fokus fick istället bli på själva passiviteten och inte moment. Han grejar inte att röja och sen träna, huvudet landar inte riktig och det tillsammans med klådan gjorde honom smått hopplös att köra med. Dock har alla bulor som först var blåsor, nu blivit skorpor och håller på att läka ut. Jag gissar att han är helt bra innan veckan är slut. 

Idag såg vi hur långt alla hundarna kommit på så kort tid, med allt egentligen. Just för att vi har lagt upp en ordentlig och genomtänkt träningsplan och att vi hjälps åt. Så himla roligt! 

Det var två rejält trötta hundar och en storasyster som somnade på väg hem i bilen. 

  

 

Annonser
Det här inlägget postades i Agility, Barnen, Frallan, Herr Boston, Lydnad, Nära och kära. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s