Måndag igen 

och måndag betyder egentid för mamman. Hem till kompis och träna hund, dricka te och prata barn ❤️

Vi började där vi slutade, men att öva självkontroll/passivitet. Dvs att alla hundar satt/låg där dom blev platsade och blev kvar trots att någon av de andra hundarna röjde och fick godis framför nosen på dom. Vi bytte hundar flera gånger och nu har alla fyra grabbarna förstått att vänta på sin tur. I och med det, så har även pipandet, flämtandet och att försöka springa fram till varandra slutat. 

BostonGubben fick visa forna förvärvade lydnadstrix och med stor inlevelse utförde han dom i egen vald ordning. Men är man 11 bast får man väl göra i vilken ordning man vill!! Bra störning är han för övriga gänget som tränar på att bli kvar, när han snurrar runt och skäller. 

Frallan fick ett apportpass klickat. Han kommer inte över tröskeln att faktiskt öppna munnen och bita i apporten, utan nöjer sig helt och fullt med att trycka mulen mot där han ska greppa. Dock uppvisade han stor glädje och lust att träna med apporten och det får ses som en framgång i sig! 😝

Frallan hade otroligt svårt att vara stilla idag och jag upplevde det som att  han hade ”myror i brallan” och upptäcker under våran platsliggnings-träning att han har hela kroppen full av bulor, blåsor och knottror. Han ser ut som att han blivit invaderad av monstermyggor.

 

  

 . En allergisk reaktion, men jag har ingen aning om varifrån det kommer. Vi nöjde oss därför med en pass ingångsträning, hans första i hela sitt liv. Visade bakom mitt ben med handen och när han kom upp rätt fick han godis. Väldigt basic, men han var alldeles spattig och då nöjde vi oss där. 

Han är så himla rolig att träna med ❤️ Jag älskar måndagar 😍

Annonser
Det här inlägget postades i Frallan, Herr Boston, Lydnad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s