Limpan börjar bli vuxenLimpan fyller två år i sommar ❤️. Han har alltid haft en otroligt lättsam inställning till livet och är på det stora hela okomplicerad. Lite saker som har fallit på plats på senaste tiden är bla rumsrenheten. Den tog låååång tid. Att han är allergisk och blev dålig i magen kan man inte klandra honom för, men ex att kissa i bilen för att man på den halvtimmes långa promenaden innan hade fullt upp med bus osv har ju gett mig gråa hår. Men nu efter mycket tragglande, förebyggande så har han förstått att busa och röja får man göra EFTER att man rastat sig. Även ensamträningen har gått riktigt bra! Han piper eller stressar inte när vi går, men blir lite frustrerad efter en stund och har vi inte stängt in honom i hagen när vi gått hemifrån har han på nån halvtimme samlat skor, barnens leksaker och ev någon tv-kontroll i sin bädd och tuggat på. På senare tid har jag märkt att han inte brytt sig när jag går och jag har då testat att låta honom vara ”lös” i huset och som den stora killen han håller på att bli, ligger han kvar och sover när jag kommer hem igen. ❤️ Vi har fortfarande en del att jobba på:

– inte hoppa på folk när man hälsar 

– inte springa fram till andra hundar när man är lös

– inte köra fralla-rejs inomhus när man är på besök hos folk, även om mamman inte begränsar honom fysiskt

I övrigt är han en guldklimp, så otroligt klok och snäll med barnen, sjysst mot katterna, modig och hetsar aldrig upp sig. Genomgod 😍

Annonser
Det här inlägget postades i Frallan. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Limpan börjar bli vuxen

  1. joshameegibbs skriver:

    Vilken underbar bild!! Den när han sitter hos Nellie och hon ligger precis intill. Den måste ni ju typ rama in! ❤ Fina goa Chaplin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s