Långväga besök 

Idag fick vi äntligen träffa min bästa vän och hennes tre barn. Dom flyttade alldeles för många timmar bort för några månader sedan och saknaden har varit ofantlig. Hennes äldsta dotter är bara 6 månader äldre än våran stora tjej och idag lekte dom nonstop i flera timmar ❤️ Storasyster säger med framskjuten underläpp när det var dags att säga hejdå ”jag saknar dig redan!” 💔. 

Vännens yngsta, är också en dotter (däremellan finns lille/storebror på snart 2 år) som bara är en månad yngre än våran lillasyster. Så häftigt att ha lärt känna varandras barn, som fått följa med till både träningar på BK, tävlingar och allmänna hundträffar. Dygnet skulle haft fler timmar, det var med en (flera) tårar i ögonen vi skiljdes åt. 

Vi fick även lite plattnos-souvernirer från ”långtbortistan” 😉Limpan lekte dessutom i flera timmar med hennes jämngamla BC-hane. Lera överallt, men oj vilken lycka. Denna herre snarkar gött nu och går inte att få liv i.

Dagen avslutades med ett jättegulligt sms ifrån Räserns nya familj. Vårkänslor och lycka, dom är så glada över att få dela vardagen med henne ❤️ Nu känns det så gött i magropen.

Annonser
Det här inlägget postades i Barnen, Frallan, Nära och kära. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s