Återhämtning

Det har ju varit lite turbulent sedan lillasyster föddes. När jag äntligen fick komma hem från sjukhuset, hade både Lill-bebis och storasyster blivit sjuka. Det är alltid lite nervöst när en nyfödd blir sjuk. Hon slapp feber, men har haft en ryslig slemhosta. Det verkar vara på bättringsvägen nu iallafall.

Den 23 oktober var det dags för storasyster att skrivas in på öron- näsa- halsavdelningen på samma sjukhus. Sedan i somras har man bestämt att hon ska få sina halsmandlar bortopererade, samt skrapa utrymmet i näshålan för att skapa större utrymme och friare andningsvägar. Sedan hon var nyfödd har hon snörvlat och snarkat och haft det jobbigt att äta ex mat som inte är väldigt lättuggat. Det kändes ju otroligt jobbigt för mig, som dels kejsarsnittades och kort därefter låg inlagd och nu skulle man plåga min dotter också. Den 28 oktober skedde operationen och nu, 6 dagar senare har hon återhämtat sig. Vi hörde redan på dag 3, att hon fick ett annat tal. Hon låter inte lika grötigt och det är en mycket klarare och starkare röst, hon andas även genom näsan nu och snarkar inte längre. ❤️ Men det var tuffa dagar, med blod, kräks och smärta, orkar inte skriva om det.

Hon ska vara hemma resten av denna vecka och sen är det förskola som vanligt.

IMG_1600.JPG

Glass på uppvaket

Annonser
Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Återhämtning

  1. schnauzermania skriver:

    Puh e det inte det ena så är det det andra, tur att storasysters operation gick bra, inte lätt att va småbarnsförälder …..
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s