Storasyster börjar på Knatteskutt

Vi fick hem reklam i brevlådan för någon månad sen om idrottsaktiviteter för barn i åldrarna 3-7 år. Det finns massor av aktiviteter för barn i våran kommun och man satsar helhjärtat på olika intresseföreningar, idrotter osv… MEN, de flesta aktiviteter är från 6 år.

Alla barn behöver inte eller vill inte pyssla med en massa aktiviteter efter dagis/skola, men i 3-års åldern finns en enorm upptäckarlust och då känns det som en alldeles utmärkt ålder att visa, ex storasyster att det finns massor av saker utanför hemmet och förskolan som man kan pyssla med. Nya människor att träffa och nya situationer att uppleva.

Knatteskutt provar under 10 tillfällen ett varierat gäng idrotter, alltifrån fotboll till orientering och gymnastik, på barnens villkor. I storasysters grupp är dom 3-4 åringar och alla måste ha en ombytt och deltagande förälder under samtliga tillfällen. Igår var första tillfället och pappan och storasyster hade haft en mysig timme tillsammans i en nära belägen idrottshall, med introduktion och massa lek 😍 Det var en duktigt trött tjej (och pappa) som kom hem sen.

IMG_1355.JPG

Annonser
Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s