Bebis bebis bebis

Hundbloggen blir en mammablogg 😉

Inskrivning på förlossningen nästa vecka. Ta blodprover, träffa narkosläkare, op-läkare osv. Men samma dag händer även något annat stort ❤️ Berättar mer om det sen!

Sen är det 7 dagar till kejsarsnittet. Duktigt nervös nu! När jag var i vecka 25 så fick jag träffa ”chefen” för specialistmödravården som är den som beslutar om kejsarsnitt. Då sa hon att det var VÄLDIGT viktigt att jag hörde av mig/åkte in till förlossningen om jag fick värkar, vattnet gick, blödning eller om jag på annat sätt misstänkte att förlossningen startat. Den biten har satt mig lite på nålar och jag har haft svårt att slappna av och kommer på mig själv med att känna efter i ”onödan”. Nu har jag ett väldigt tryck neråt då bebis lagt sig till rätta med huvudet (fortfarande lite ruckbart) neråt och så en massa sammandragningar på det. Men efter 2 veckor av falska alarm har jag nog börjat inse att det är så här kroppen handskas med slutet på denna graviditet.

IMG_1317.JPG

När jag går kan jag nästan höra bejbis huvud klonka i mitt bäcken, ofantligt obehagligt att känna som att innanmätet försöker trilla ut, så promenaderna är obefintliga nu. Saker som trillar ner på golvet får ligga där. Att stå upp längre stunder är heller ingen hit. Jag är helt enkelt väldigt less på alla krämpor nu.

IMG_1328.JPG

Till vänster: storasyster V.38+5 föddes bara 5 timmar efter detta kort. Till höger magen med Lillasyster V.37+6.

Annonser
Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s